Навън е вече зима и чакаме първия сняг, но Диляна

...
Навън е вече зима и чакаме първия сняг, но Диляна
Коментари Харесай

Диляна Попова запали пожар в мрежата

Навън е към този момент зима и чакаме първия сняг, само че Диляна Попова възпламени същински пожар в обществените мрежи с следващата си гола фотосесия, която няма по какъв начин да остави безучастен никого.

Изкусителната моделка захвърли облекла и задръжки и накара всички да изгубят и мозъка, и дума. 42-годишната брюнетка бързо постави в дребния си джоб по-младите си колежки, както и редица силиконки с това, което сподели. Още повече, че при Диляна всичко е натурално, без силикон и без нищо ненужно, както може и сами да се убедите.

" В последните 10-15 години, изключително при младите има едно клатушкане по пластичните интервенции и по съвършените форми, макар че дамите още от едно време са правили жертви в името на хубостта, да вземем за пример са се стягали в корсети съвсем до задушаване, само че в един миг това доби по-извратени форми и визия. Днес си вършат доста по-грамадни дупета от естествените, а устните заемат една трета от лицето... Огромна част от девойките към този момент наподобяват по един и същи метод, което е извънредно и стартира да се трансформира в нов тип заболяване.

Не може да имаш такава голяма уста, с която съвсем да не можеш да приказваш, а да се смяташ за извънредно красива, или гърдите ти да са толкоз големи и да си мислиш, че са супер! По принцип не съм срещу пластичните интервенции и несъмнено ще си направя след години, в случай че ми се наложи, само че съм за това - всичко да е естетически издържано и да наподобява оптимално естествено ", споделяла е Попова за корекциите и естествената хубост.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР