Наум Шопов, който се прочу със сериала Откраднат живот, а

...
Наум Шопов, който се прочу със сериала Откраднат живот, а
Коментари Харесай

Теа Минкова: С Наум не се живее лесно, затова напуснах дома му! Водещият на „Ергенът” е в несвяст


Наум Шопов, който се прочу със сериала „ Откраднат живот ”, а в този момент води риалити шоуто „ Ергенът ”, а в действителност е приключил „ Медицина ”, е с майката на щерка си цели 10 години. Той и Теа са дружно от студентските си години, въпреки да се познават още от учебно заведение.

През всичките тези години двойката е имала интервали и на раздели, освен това по никакъв начин значително. Те обаче са били за по няколко часа.

„ Ние живеем дружно през цялото време на връзката си. В началото беше ту той при мен, ту аз при него. Постоянно сме дружно от 10 години. Разбира се, че е имало кавги. Когато го хващат бесовете, аз просто си взимам чантата и си потеглям. След 4-5 часа обаче се чуваме и отново се връщам ”, разкрива Теа Минкова.

Тя признава, че промяната на специалността му не я е възприела доста добре. Считала е, че ще живее с доктор, а внезапно се оказва с артист и водещ, който всички красиви дами желаят.

Това, което ги събира, е доста повече от това, което ги разделя. Всъщност двамата наподобяват като сродни души, тъй като са запалени по едни и същи неща. Например и двамата водят здравословен метод на живот, употребяват потребни храни и посещават всекидневно фитнеса.

Теа признава, че в никакъв случай не е мислила за непрекъсната разлъка с Наум. Той твърди същото, въпреки и двамата още да са прекомерно млади и времето ще покаже дали ще останат вечно дружно. В днешно време това се оказва съвсем невероятно.

Източник: БЛИЦ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР