Науката хиромантия се занимава с тълкуването на линиите на дланта

...
Науката хиромантия се занимава с тълкуването на линиите на дланта
Коментари Харесай

Ако имате този знак на дланта си, вие сте голям късметлия

Науката хиромантия се занимава с тълкуването на линиите на дланта на ръцете и дава значима информация освен за нашия темперамент, само че и за бъдещето ни. Счита се, че лявата ръка отразява програмираното от ориста, а дясната отразява метода, по който прекосяваме през живота.

Разглеждането на преплитането на линиите е извънредно забавно. Ако погледнете дланта на някой от вашите родственици и я сравните с вашата, надали ще откриете цялостно съвпадане. 

Пресичане на линиите
 Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му? Какво може да разберете за един мъж единствено по ръцете му?
Казват, че ръцете издават доста неща за един мъж. Нека забележим какво може да разберем за един мъж единствено по ръцете му:  1. Ръкостиска...

Основните линии на дланите са линията на сърцето, линията на мозъка и линията на живота. Първите две са ситуирани съвсем паралелно и могат да варират по дължината на дланта. 

Линията на живота обикаля към палеца и доста постоянно произлиза от линията на мозъка.

Ако успеем да открием диагонална връзка сред линията на мозъка (главата) и линията на сърцето и те образуват буквата „ М “ върху дланта, това е доста добър знак.

При някои хора тя се е с по-неясни линии, до момента в който при други се откроява изцяло блестящо. 

Специален знак
 Хората с писмен знак Х на дланта не са инцидентни, вижте за какво Хората с писмен знак Х на дланта не са инцидентни, вижте за какво
Длaнтa нa чoвeĸa e бeлязaнa oт линии, ĸoитo нaпoдoбявaт paзлични фигypи, нo мoгaт дa oбpaзyвaт и бyĸви. Eднa oт тяx e бyĸвaтa Х. Cчитa...

Съвременните палмисти са уверени, че този знак в действителност е нещо особено. Ако имате буквата „ М “ на една от дланите си, евентуално притежавате изключително изявена вътрешен глас. Вие успявате с лекост да разгадаете държанието на другите, разчитайки на невербални сигнали. Следователно можете да бъдете наименуван човек с висока прочувствена просветеност.

При дамите интуицията е по-различна. Смята се, че дамите с буквата " М " на дланта на ръката си имат по-развита вътрешен глас спрямо мъжете, носители на този знак. И при двата пола този знак значи морална мощ, която им разрешава да създадат нужните промени в живота си. Хиромантите предлагат на носителите на буквата „ М “ върху дланта им да се възползват от всевъзможни благоприятни условия, които се откриват пред тях.

Символ на триумфа

Смята се, че доста известни хора от предишното, в това число пророци и велики политици, са имали този знак върху дланта си. Всеки път, когато погледнете дланта си и видите буквата „ М “ върху нея, припомнете си, че сте огромен късметлия.

Този знак значи, че притежавате способността да постигнете задачите си. Но не забравяйте, че всеки гений е залог за триумф единствено в комбиниране с  упорита работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР