Научихме доста за живота на Парис Хилтън покрай документалния филм

...
Научихме доста за живота на Парис Хилтън покрай документалния филм
Коментари Харесай

Когато Парис Хилтън е влюбена до уши

Научихме много за живота на Парис Хилтън около документалния филм " This is Paris ", само че като че ли на мнозина им е убягнал фактът, че милионерската наследница сега е бясно влюбена.

В профилите в обществените мрежи на 39-годишната Парис откриваме няколко фотоси с нейната половинка, а в продукцията тя искрено приказва за появилото се в нея предпочитание най-накрая да има деца и да сътвори същинско семейство.

От последните фрагменти пък разбираме, че Хилтън и гаджето й Картър Руем честват първата си годишнина . Двамата се появиха на няколко всемирски празненства тази година, с което официализираха връзката си.

на Сеп 29, 2020 в 9:28 PDT

А в този момент, месеци по-късно, Парис се усеща като " най-щастливото момиче на света " , тъй като има до себе си " най-необикновения човек ". " Ти отвори сърцето ми по метод, който не знаех, че съществува ", продължава с откровенията, написани към фотография, на която влюбените се целуват.

Хилтън е същински щастлива и от обстоятелството, че животът й радикално се е трансформирал , откогато е с Картър. И е осъзнала на какъв брой доста обич в действителност е способна. Спомня си добре и първата им целувка, която я е предиздвикала да не помни всичко в близост и да се почувства като че ли двамата са в собствен личен свят и нищо друго няма значение, предава Daily Mail.

на Сеп 30, 2020 в 1:10 PDT

" Ти си всичко, за което съм мечтала и си съвършен за мен във всяко едно отношение... ти си изчезналото парче от пъзела ", не пести похвали 39-годишната русокоска. " Аз и ти сме едно цяло " , приключва тя.
 Парис Хилтън, This Is Paris, сестра й Ники Хилтън и за какво я счита за алчна
Когато Парис Хилтън нападне сестра си

Когато околните те познават повече от добре

Парис не крие, че е същински разчувствана от бъдещето, което им следва. Ние също нямаме самообладание да разберем дали в действителност най-накрая е намерила мъжа на фантазиите си, заслужен да бъде неин брачен партньор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР