Натурална маска срещу косопад за буйна и здрава коса С

...
Натурална маска срещу косопад за буйна и здрава коса С
Коментари Харесай

Натурална маска срещу косопад с бира и банан

Натурална маска против косопад за буйна и здрава коса

С подобен проблем, какъвто е косопада, се е сблъсквала всяка жена най-малко един път в живота. Този проблем не подминава и мъжете. Въпреки, че в днешно време магазините са цялостни с разнообразни артикули за възстановяване на качеството на косата, доста от тези шампоани и средства нямат дългогодишен резултат. Ето за какво си коства да обърнете внимание на рецептите от националната медицина, които са икономични и ефикасни.

С косопада за първи път се сблъсках след раждането. Моята коса стартира да пада на кичури, опасявах се даже да я разреша. Една другарка ми показа рецептата за необикновено средство, което усъвършенства кръвообращението на кожата на главата, пробужда спящите фоликули, стопира косопада и подтиква растежа на косата. Реших да опитам. Накратко, косата ми изцяло се възвърне! Споделям рецепта с вас!

Как да си създадем натурална маска против косопад?

Вероятно постоянно сте чували, че с цел да пораства косата, би трябвало да употребявате бира. Но, в случай че този артикул се добави от други съставни елементи, ще се получи мощна маска, която ще укрепи косъма и ще помогне да имате шикозна гъста коса за малко време!

Рецепта

Съставки:

кокосово масло – 1 супена лъжица

банан – 1 бр.

жълтък – 1 бр.

бира – 1 чаша

дребна глава червен лук

Ето какво би трябвало да извършите:

Обелете един банан и го намачкайте. Добавете останалите съставки към него и разбъркайте до гладкост.

Нанесете маската върху скалпа, разпределяйки я по цялата дължина на косата. Покрийте главата си с целофан и забрадка и изчакайте 40 минути. След това измийте косата си с шампоан, както нормално.

Вижте още: Торта с лаваш без печене – най-нежната рецепта

Тази маска се предлага да се ползва един път седмично, с цел да получите стремежи резултат. В рамките на месец количеството на косата на главата ви ще се удвои, а може би даже и утрои!
Опитах и съм възхитена!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР