Националното сдружение на сираците в България (НССБ) ще помогне с

...
Националното сдружение на сираците в България (НССБ) ще помогне с
Коментари Харесай

Сдружението на сираците подава ръка на децата в бедстващите села в Карловско

Националното съдружие на сираците в България (НССБ) ще помогне с образователни принадлежности на децата от бедстващите села в община Карлово . Това заяви Слави Михайлов, ръководител на организацията. Сдружението пренасочва почналата преди дни обичайната акция " Отново на учебно заведение " в поддръжка на учениците в този район. 

" Призоваваме всеки, който може да помогне на хората в селата Розино, Слатина, Столетово и Каравелово , да го направи. Няма по какъв начин на фона на бедствието ние да останем безразлични ", разяснява Михайлов. 

От НССБ са изпратили писмо до Община Карлово да им бъде предоставена информация за какъв брой деца в наводнените села би трябвало да бъде предоставена помощ за новата образователна година. 

Средства за акцията може да бъдат дарени по сметка на сдружението: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално съдружие на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF, съображение: Дарение " Отново на учебно заведение ". 

Преди седмица сполучливо приключи друга благотворителна самодейност на Сдружението, посредством която бяха обезпечени дърва и въглища за отоплението през зимата на Начално училище-интернат " Отец Паисий " в плевенското село Върбица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР