Национално движение Хан Кубрат вече съществува и проф. Божидар Димитров

...
Национално движение Хан Кубрат вече съществува и проф. Божидар Димитров
Коментари Харесай

Божидар Димитров откраднал името на Национално движение Хан Кубрат

Национално придвижване " Хан Кубрат " към този момент съществува и проф. Божидар Димитров няма по какъв начин да си присвои името , с цел да записва негово. Това съобщи ръководителят на Национално придвижване " Хан Кубрат " Веселин Костов.

Коментарът му е във връзка изказванията на професора пред медиите, че записва свое придвижване със същото име.

 Божидар Димитров учреди
Божидар Димитров учреди " Български надпартиен съюз Кубрат "

Искат България да стане президентска република

" Национално придвижване " Хан Кубрат " развива сполучлива активност, организираме родолюбиви събори, поддържаме разнообразни дела за да съхраним българските обичаи и фолклор ", изясни Веселин Костов.

По думите му, проф. Божидар Димитров няма право да афишира пред медиите име на бъдещата си организация, без да е ревизирал дали е допустимо да го употребява .

" Надявам се, че неговите юристи ще ревизират обстановката и ще трансформират името. В противоположен случай Национално придвижване " Хан Кубрат " ще потърси правата си по правосъден път. Твърдо сме решени да отстояваме справедливостта и да защитим името си ", акцентира Веселин Костов.

" Хан Кубрат " за нас е идея! Смятаме, че е неприемливо българин да си разреши да назова Апостола Васил Левски " малък бандит " в народен ефир, а по-късно да приказва за родолюбие и да пробва да се прогласява за президент в бъдеща президентска република ", настоя той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР