Националният селекционер на Италия Роберто Манчини смята, че „адзурите“ ще

...
Националният селекционер на Италия Роберто Манчини смята, че „адзурите“ ще
Коментари Харесай

Манчини: Ще отидем в Катар, странно е, че най-добрият вратар в света е резерва

Националният селекционер на Италия Роберто Манчини счита, че „ адзурите “ ще се класират за Световното състезание в Катар следващата година.

„ Ще отидем в Катар, тъй като сме мощни. Бяхме най-хубавият тим на Европейското, което справедливо спечелихме. Имаме една загуба в последните три години и то в мач, в който останахме с 10 индивида. Често мисля за пропуснатите благоприятни условия. Победа против Швейцария щеше да е задоволителна, а доминирахме в мача. Мисля, че по време на Европейското имахме малко шанс, а рано или късно тези неща се връщат. В тези моменти би трябвало да направиш освен това и ние ще го създадем през март “, съобщи Манчини пред „ Gazzetta dello Sport “.

Наставникът приказва и за някои от играчите си. Той показа, че е сюрпризиран и от статута на запаса на Джанлуиджи Донарума в Пари Сен Жермен.

„ Жоржиньо заслужаваше „ Златната топка “ за това, което направи за нас. Той беше извънредно значим състезател. Спомням си дузпата против Испания, а не двете, които пропусна. Виждам, че продължава да извършва дузпи, тъй че няма проблем “.

„ Донарума е най-хубавият вратар в света и е доста необичайно. Съжалявам, че той не играе постоянно, тъй като това е доста значимо за един вратар “, сподели още Манчини.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР