Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд беше доста емоционален на

...
Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд беше доста емоционален на
Коментари Харесай

Треньорът на Дания: Припомнихме си важните неща в живота, възхитен съм от реакцията на отбора

Националният селекционер на Дания Каспер Хюлманд беше много прочувствен на конференцията след загубата с 0:1 от Финландия. Двубоят ще се запомни най-много с тежкия случай с датския халф Кристиан Ериксен, който колабира в края на първото полувреме.

Срещата беше прекратена за повече от час и половина, след което играта беше възобновена.

„ Много тежка вечер, в която всички си припомнихме кои са най-важните неща в живота “, сподели Хюлманд, който едвам сдържаше сълзите си.



„ Важните неща са смислените връзки, околните ни хора, фамилията и приятелите. Всички наши мисли са с Кристиан и фамилията му. Възхитен съм от реакцията на тима, не ми стигат думите да го изразя “, продължи наставникът на „ аления динамит “.

„ Много се гордея от тях, от държанието им един към различен. Кристиан е един от околните ми другари. Имахме избор дали да доиграем мача през днешния ден или в неделя, само че играчите взеха решение да продължим, откакто разбрахме, че Кристиан е в схващане и устойчиво положение. Невероятно е, че те излязоха и доиграха мача. Всички бяха прочувствено сринати “, разяснява още Хюлманд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР