Националният селекционер - Младен Кръстаич, обмисля да повика вратаря на

...
Националният селекционер - Младен Кръстаич, обмисля да повика вратаря на
Коментари Харесай

Кръстаич вика вратар от Малта за контроли с Кипър и Люксембург

Националният селекционер - Младен Кръстаич, обмисля да повика вратаря на малтийския Флориана Георги Китанов за идните контроли с Кипър и Люксембург, оповестява Gong.bg. 27-годишният пазач ще размени Иван Дюлгеров от Черно море в състава на " лъвовете ", откакто последният загуби титулярното си място при варненци.

Останалите двама вратари в селекцията на " трикольорите " ще са Даниел Наумов от ЦСКА 1948 и Светослав Вуцов от Славия. Китанов ще бъде трета алтернатива.

Георги Китанов играе втори сезон във Флориана. Той е корав титуляр за малтийския клуб, който все още заема 9-о място във краткотрайното класиране на локалния шампионат с едвам 9 точки от 8 изиграни мача. Лидер е Хамрун Спартанс с 22 точки.

Кариерата на Китанов стартира в Черно море, а по-късно мина през ЦСКА. Той е играл още за румънските Астра Гюргево и Петролул Плоещ, преди да премине във Флориана. Стражът е бил викан в националния тим през годините, само че по този начин и не записа формален дебют.

България ще гостува на Кипър на 16 ноември, а четири дни по-късно следва аудиенция и на Люксембург. Очаква се в околните дни Младен Кръстаич да разгласи окончателния състав на " трикольорите " за двете контроли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР