Националният селекционер Георги Дерменджиев обяви списък с 27 играчи за

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев обяви списък с 27 играчи за
Коментари Харесай

Дерменджиев обяви избранниците си за ключовия мач с Унгария

Националният селекционер Георги Дерменджиев разгласи лист с 27 играчи за идните мачове с Унгария, Финландия и Уелс. Двубоят с унгарците е полуфинален плейоф за класиране на Евро 2020, до момента в който срещите с финландци и уелсци са за Лигата на нациите.
Ако представителите ни победят маджарите на 8 октомври, то четири дни по-късно ще одобряват Исландия или Румъния в пряк мач за място на шампионата на континента, което ще се организира следващата година.
 България бе на секунди от успеха против Ейре, само че я изтърва България бе на секунди от успеха против Ейре, само че я изтърва
Българският народен тим по футбол бе извънредно покрай успеха над Ейре в първия си мач от тазгодишното издание на Лигата на...
Бивият състезател на Славия Димитър Велковски, който към този момент пази цветовете на белгийския Серкъл Брюж може да дебютира за представителния ни отбор, както и Георги Йомов от ЦСКА и Радослав Цонев от Левски.
За следващ път обаче изненада буди неналичието на Андрей Гълъбинов от Специя, който вкара първия гол в историята на клуба в Серия А през уикенда.
Имаше спекулации, че в състава ще попаднат и Доминик Янков от Лудогорец и Атанас Илиев от Ботев (Пловдив), само че те също не са извикани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР