Националният съвет на левицата ще заседава днес. На него се

...
Националният съвет на левицата ще заседава днес. На него се
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП заседава за последно за мандата

Националният съвет на левицата ще заседава през днешния ден. На него се чака Българска социалистическа партия да разиска дали ще предложат кабинет или ще върнат несбъднат мандата на президента, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ръководството на Българска социалистическа партия към този момент се срещна с членовете на Изпълнителното бюро на партията и разговаряха по тематиката.

Ще предложим на Националния съвет на Българска социалистическа партия два разновидността, които да бъдат разисквани. В петък ще се реши кой от двата да бъде признат, сподели Георги Свиленски.

Българска социалистическа партия се събира на Национален съвет за мандата и поради скандалния запис на „ Демократична България “ от петък, когато ПГ на партията организира съвещание на включени микрофони в зала „ Запад “ на Народното събрание. След този случай водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заприказва за връщане на мандата.

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов пък съобщи, че отдръпва партията си от договарянията за държавно управление. Това прави реконструирането на обединението ПП-ИТН-БСП-ДБ невероятно, а чисто математически събирането на болшинство без Има Такъв Народ е невероятно. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР