Националният съвет на БСП ще проведе заседание във връзка със

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание във връзка със
Коментари Харесай

Сваленото доверие от столичните общински съветници: БСП се събира на заседание

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание във връзка със статута на общинските съветници в столицата. Ръководството на партията разгласи, че смъква политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни санкции, съобщи Българска национална телевизия.

Дoтук се стигна, откакто работата на Столичния общински съвет беше отблокирана с реализирано необятно единодушие за претендента на " Продължаваме промяната-Демократична България " и " Спаси София " Цветомир Петров.

От " Позитано " 20 оповестиха, че изрично се разграничават от дейностите на общинските си съветници, които поддържаха тази кандидатура.

Вчера социалистите от Районната организация на Българска социалистическа партия в " Младост " разпространиха позиция, в която обявиха, че не одобряват свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро. Те показват безапелационната си поддръжка за представителите на локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " в Столична общината, както и на управлението на Градския съвет на Българска социалистическа партия в София.

Подобна позиция оповестиха и младежите от градската организация на социалистите.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР