Националният отбор на Германия придоби нужното самочувствие преди началото на

...
Националният отбор на Германия придоби нужното самочувствие преди началото на
Коментари Харесай

Германия победи Саудитска Арабия в контрола

Националният тим на Германия закупи нужното самочувствие преди началото на Мондиал 2018. Селекцията на Йоги Льов постави завършек на серията си от пет следващи мача без победа, откакто се наложи над Саудитска Арабия.

За разлика от Световното преди 16 години, през днешния ден Бундестимът се наложи "само " с 2:1.

Първото полувреме мина напълно под превъзходството на Германия. Домакините на "БайАрена " вкараха два гола, а още два не бяха зачетени. Още в 8-ата минута Тимо Вернер откри резултата. Марко Ройс получи дълъг пас в наказателното поле и смъкна за нападателя на Република България Лайпциг, който от близко бе прецизен за 1:0.

В 43-ата минута Германия удвои преднината си. Вернер центрира по земя, Мюлер опита да играе с пета, след което топката рикошира в бранителя Омар Хасуауи и се озова в мрежата за 2:0.

В 84-ата минута Саудитска Арабия си завоюва дузпа за нарушаване на Сами Кедира против Таисир Ал Джасим. Марк-Андре тер Щеген избави удара от бялата точка на Мохамад Ал Шахлауи, само че Таисир Ал Джасим бе задоволително предвидлив и довкара от близко за 2:1.

В добавеното време на мача гостите можеха да шокират противника с изравнителен гол, откакто Таисир Ал Джасим бе изведен на скорост и подаде за Мохамад Ал Шахлауи, който обаче не съумя да прати топката във вратата от близко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР