Националният отбор на Германия до 21 години е в София

...
Националният отбор на Германия до 21 години е в София
Коментари Харесай

България посреща 122-милионния отбор на Германия

Националният тим на Германия до 21 години е в София още от през вчерашния ден, два дни преди мача с младежите на България, водени от Александър Димитров. Както е известно, на следващия ден от 19:15 часа на стадион „ Славия “ двата тима излизат един против различен в евроквалификация от група D. Само ще отбележим, че Бундестима е първенец на предходното европейско състезание през 2021 година (б.а. - през 2023 година трофеят отива в Англия).

И разумно съставът на селекционера Антонио ди Салво е цялостен със звезди, написа в. " Мач Телеграф ". Той е оценен на 122,5 млн. евро, а най-скъпите играчи са звездите на Борусия Дортмунд Карим Адейеми (40 млн. евро) и Юсуфа Мукоко (30 млн. евро). Трябва да отбележим, че двамата бяха част от състав на Германия на Мондиал 2022 в Катар. Те обаче не попадат в проектите на новия селекционер на Бундестима Юлиан Нагелсман за октомврийските контроли и поради това ще излязат на следващия ден против България.

Разбира се, че тима на Германия до 21 години има и други познати имена. Като Ансгар Кнауф от Айнтрахт Франкфурт, Лука Нетц от Борусия Мьонехгладбах и синът на Пол Дардай – Мартон Дардай, който играе в Херта.

Отборът на България до 21 години влиза в конфликта с връстниците си от Германия като втори в група D, с 4 точки от 2 мача. Бундестима е трети с 3 точки, само че една среща – 3:0 над Косово.

Заради немският перфекционизъм гостите идват в България два дни преди мача, а не един, каквато е практиката на интернационалните мачове. Така звездите на Борусия Дортмунд Карим Адейеми и Юсуфа Мукоко ще упражняват два дни на стадион „ Александър Шаламанов “, където по-късно ще се организира и мачът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР