Националният отбор на България ще излезе в приятелски двубой срещу

...
Националният отбор на България ще излезе в приятелски двубой срещу
Коментари Харесай

Ясен Петров ще заложи на млади футболисти срещу Франция

Националният тим на България ще излезе в другарски дуел против международния първенец Франция на " Стад дьо Франс ". Срещата стартира в 22:10 часа и ще бъде следена онлайн в БЛИЦ. Мачът ще бъде финален от мини турнето на селекцията на Ясен Петров, в което към този момент записахме еднакъв 1:1 със Словакия и отстъпихме с 0:1 против Русия.

България има едвам една победа в последните си 14 мача, която беше против Гибралтар. От друга страна срещата се явява последна подготовка за звездите на " петлите " преди старта на Евро 2020. Първият мач на Франция е против Германия на 15 юни 22:00 часа.

Националният ни тим отстъпи с 1:4 от Франция в предната си аудиенция на " Стад дьо Франс " в международните квалификации през 2016 година.

Селекционерът Ясен Петров ще заложи на редица млади момчета в мача против любимеца за продобиване на европейската купа. Според " Блиц " на вратата ще застане Даниел Наумов, а напред в халфовата линия и по крилата ще забележим Доминик Янков, Илиан Илиев-младши и Кирил Десподов. За Илиан, който е наследник на легендата Илиан Илиев, това ще е първи мач като титуляр за мъжкия тим на България.

Селекционерът на Франция Дидие Дешан ще заложи на десетима международни първенци в стартовата единайсеторка. Капитанът Лорис ще е вратар, а Павар, Кимпембе, Варан и Ернандес ще са бранители. Погба, Канте и Толисо пък са халфовете зад Гризман, Бензема и Мбапе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР