Националният отбор на България по волейбол за мъже до 17

...
Националният отбор на България по волейбол за мъже до 17
Коментари Харесай

Волейболните национали на България до 17 години ще играят две контроли срещу Франция

Националният тим на България по волейбол за мъже до 17 години (състезатели, родени след 1 януари 2007 година) ще изиграе две другарски срещи с Франция в София.

Двубоите ще се проведат на 29 декември от 16:30 часа и на 30 декември от 18:00 часа. И двете контроли ще бъдат в столичната зала „ Левски София “, като са отворени за аудитория. Мачовете ще бъдат предавани онлайн в канала на Българската федерация по волейбол в интернет платформата YouTube, оповестиха от централата на формалния си уебсайт.

Проверките с Франция са част от подготовката на младите национали за идната в София европейска подготовка. Воденият от сеекционера Андреа Буратини отбор ще бъде хазаин на шампионат от първия кръг в европейските пресявки, а конкуренцията ще се състои от 18 до 22 януари в зала „ Левски София “.

Националите ще се изправят против Турция, Сърбия, Румъния, Гърция, Англия и Финландия. Резултатите от мачовете с последните две страни няма да се зачитат за крайното класиране на тимовете от балканския район. Само първенецът взима директна квота за Европейското състезание през 2023 година в Черна гора. Останалите балкански страни ще играят на спомагателни квалификации. Според показаните резултати в срещите с балканските тимове, един всред Англия или Финландия също добива право за присъединяване във втори кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР