Националният отбор на България по плажен футбол получи покана за

...
Националният отбор на България по плажен футбол получи покана за
Коментари Харесай

Огромно признание за националите по плажен футбол. Поканиха ги на турнир с европейския първенец Италия

Националният тим на България по плажен футбол получи покана за най-силния предсезонен шампионат на закрито. Надпреварата, която по традиция дава начало на сезона в атрактивната вариация на футбола, е при започване на месец април в Санкт Петербург.

В шампионата присъединяване са удостоверили с изключение на домакините от Русия, актуалният първенец на Европа Италия и извънредно класният тим на Беларус. Интересно е да се означи, че уредниците вършат конкуренцията по доста забавна формула, като с изключение на национални тимове дават право и на някои от най-класните клубни отбори да премерят сили. В поръчките за тази година попадат имената на първенеца на страната и вицеевропейски първенец Кристал и сребърния медалист на Русия Делта.
Домакините плануват до присъединяване да бъдат позволени 12 тима, а мероприятието ще се употребява за подготовка преди извънредно натоварения сезон в бийч сокъра.
Признанието, което получават възпитаниците на Симеон Христов, е голямо, защото предложения за шампионата са изпратени единствено на тимове със съществени имена и достижения. Родните ни " лъвове " записаха страховит сезон през предходната година, печелейки кръг от ЕВРО лигата и завършвайки на трето място на финалите в Дивизия " Б " на шампионата. България завърши годината с цели пет триумфа в седемте си срещи от конкуренцията, побеждавайки отбори от ранга на Англия и Чехия и се подреди на 15-о място в крайното класиране на Европа за сезона.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР