Националният отбор на България по плажен футбол научи своите съперници

...
Националният отбор на България по плажен футбол научи своите съперници
Коментари Харесай

България срещу Англия, Румъния и Норвегия на финалите в ЕВРОлигата по плажен футбол

Националният тим на България по плажен футбол научи своите противници във финалния шампионат на Дивизия " Б " на ЕВРОлигата. " Лъвовете " попаднаха в Група 2, където ще срещнат Англия, Румъния и Норвегия. В другия поток са Германия, Казахстан, Унгария и Молдова. Мачовете ще се проведат в италианския град Сардиния от 6 до 9 септември.
Първенците в двете групи играят за първото място, вторите тимове ще излъчат третия, а третите и четвъртите ще се срещнат надлежно за пето и седмо място. Победителят в Дивизия " Б " се изкачва в горното равнище. През предходната година България записа рекордното си шесто място в конкуренцията. През този сезон обаче плажните " лъвове " на Симеон Христов направиха нещо неповторимо, побеждавайки във всичките си дуели в предварителната група, което им донесе и заслужена купа за №1.
Съперниците на нашия тим са познати имена, против които към този момент сме мерили сили. България игра с Норвегия и в предварителната група, постигайки триумф с 5:3. Само преди седмица пък " лъвовете " изиграха две инспекции против Румъния, отстъпвайки в тях с 3:5 и 4:5. Англия пък ни победи в разногласието за петото място преди година в Терачина с 5:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР