Националният отбор на България по футбол по всяка вероятност ще

...
Националният отбор на България по футбол по всяка вероятност ще
Коментари Харесай

По всяка вероятност родните национали отново ще домакинстват в Разград

Националният тим на България по футбол по всяка възможност ще одобри Черна гора в първия си мач от европейските квалификации идната пролет в Разград, заяви за Българска телеграфна агенция източник от БФС.
 Гонзо: След няколко години България ще се гордее с този тим, задачата е Европейското Гонзо: След няколко години България ще се гордее с този тим, задачата е Европейското
Селекционерът Младен Кръстаич и играчите са останали доста удовлетворени от изискванията в базата на първенеца Лудогорец, в която се готвиха през тази година преди срещите от шампионата Лига на нациите против Северна Македония (1:1) през юни и против Гибралтар (5:1) през септември.

Поради тази причина в БФС обмислят да заявят стадион " Хювефарма Арена " за първото домакинство от пресявките за Евро 2024 против Черна гора на 24 март идната година. България е в група G на европейските квалификации, в която са още Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва.

Сръбският познавач Кръстаич пое състава през юли, като под негово управление " лъвовете " не позволиха проваляне в четири мача. Серията стартира с 5:1 над Гибралтар на 23 септември, а три дни по-късно беше реализиран триумф с 1:0 над Република Северна Македония в Скопие в последния мач от шампионата Лига на нациите. На 16 ноември в контрола българите завоюваха с 2:0 против Кипър в Лимасол, а четири дни по-късно приключиха 0:0 против Люксембург като посетител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР