Националният отбор на България излиза срещу Грузия в контролна среща

...
Националният отбор на България излиза срещу Грузия в контролна среща
Коментари Харесай

Ясен Петров ще даде шанс на нови играчи срещу Грузия

Националният тим на България излиза против Грузия в контролна среща на Националния стадион " Васил Левски " от 19:30 часа през днешния ден.

 Нашият състав почива в този кръг от международните квалификации, откакто предходната седмица взе 4 точки от дуелите с Италия (1:1) и Литва (1:0). Сега селекционерът Ясен Петров ще може да направи много разбърквания в състава и да опита разнообразни тактически разновидности, които да му послужат в идващите публични мачове.

" Не съм обезпокоен за нищо. Утре е дуелът, в който ще дадем опция на всички, които не са взели присъединяване. Трябва да забележим всички играчи, които сме повикали. Ще има още един дебютант. Митко (Димитър Велковски) ще стартира на следващия ден мача. Той ми е съсед. И той е от Пловдив. Надявам се, че ще отбрани доверието, което имам към него. Двубой, в който би трябвало да покажем, че израстваме и да играем футбол ", съобщи Петров пред медиите нощес.

От титулярите против Литва през днешния ден евентуално ще стартират единствено Петко Христов и Тодор Неделев. На вратата ще е Николай Михайлов, а в отбраната ще се появят Андреа Христов, Васил Божиков и Димитър Велковски. 

Дебют за националния тим ще запише Борислав Цонев, който ще си партнира в средата на терена с Ивайло Чочев. Атаката ще води Димитър Илиев, а зад него ще работят Неделев, Илиан Илиев и Спас Делев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР