Националният осигурителен институт откри процедура за избор на изпълнители на

...
Националният осигурителен институт откри процедура за избор на изпълнители на
Коментари Харесай

НОИ откри процедура за избор на изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация

Националният застрахователен институт откри процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за тази година. Крайният период за подаване на предложенията за присъединяване е 25 февруари. 

През предходната година от профилактика и рехабилитация са се възползвали близо 38 хиляди обезпечени лица, контракти Национален осигурителен институт е сключил с 52 бази, които дават отговор на изискванията сложени към  изпълнителите.

Според одобрените правила за тази година Национален осигурителен институт ще дава парична помощ на ползвателите. Тя покрива напълно средствата за не повече от четири съществени диагностични и лечебни процедури на ден, остойностени по ценоразпис на осигурителната институция.

Ще се дават и до 23 лв. последна цена на една нощувка.

Продължителността на престоя е 10 дни еднократно в календарна година.

Частично с 8 лв. на ден ще се покрива и един храноден като към изпълнителите се слага изискване, доплащането дневно за храна да не надвишава 18 лв..

Към базите за профилактика се слага и изискване, да обезпечават диетично хранене. Сумата за резервации не би трябвало да надвишава 30 лв..

Медицинският блок и местата за хранене би трябвало да са ремонтирани до пет години преди датата първи януари тази година.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР