Националният ни тим по волейбол за мъжете ще се изправи

...
Националният ни тим по волейбол за мъжете ще се изправи
Коментари Харесай

България играе два мача с Египет на Нова година

Националният ни отбор по волейбол за мъжете ще се изправи против Египет в две контролни срещи по път към олимпийската подготовка в Берлин.
 Уволниха тихомълком човек от щаба на Пранди в националния
“Тема Спорт” научи, че трикольорите ще срещнат “фараоните” на доста забавни дати.
Проверките, които ще са единствени за “лъвовите”, ще се проведат на 31 декември и 1 януари. това е по този начин, защото борбата за единствената виза за Токио 2020 е от 5 до 10 януари в немската столица и няма други благоприятни условия за организирането на другарски мачове.
 България - Италия 1:3 @@@

Египтяните ще дойдат в София на 30 декември, директно преди контролите.

Селекционерът Силвано Пранди ще привика избраниците си на 26 декември за началото на подготовката. Очаква се в средата на идващия месец той да разгласи скъсен лист от 16 имена, които да събере за старта на заниманията в зала “Христо Ботев”.

В разширения състав на Професора влязоха всички най-хубави, измежду които и освободените от италианеца през лятото Георги Братоев, Валентин Братоев, Николай Николов, Владислав Иванов и Николай Учиков. Малко евентуално е последният да остане в групата, поради че към момента няма клубен тим и не играе на никое място.
 България - Италия 1:3 @@@

След изиграването на двете контроли с Египет ще стане явен и окончателния лист за олимпийската борба в Берлин. “Лъвовете” ще отпътуват за немската столица на 3 януари. ТЕ ще играят в група против Сърбия, Франция и Холандия, като първите два отбора се класират за полуфиналите.

Хари Латифян, “Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР