Националният ни отбор по футбол трябва да бъде изключително внимателен

...
Националният ни отбор по футбол трябва да бъде изключително внимателен
Коментари Харесай

Николай Бодуров пред БНТ: Националният ни отбор трябва да бъде изключително внимателен срещу Иран

Националният ни тим по футбол би трябвало да бъде извънредно деликатен в идния надзорен мач против Иран на 7 септември. Препоръката насочи някогашният бранител на „ трикольорите “ Николай Бодуров, който в даден стадий от кариерата си игра в азиатската страна.

Бодуров предизвести, че качеството в играта на персите очевидно се е подобрило през последните години.

„ Бях в действителност прелестно сюрпризиран от тяхното равнище на футбола и от техните футболисти. Те са много огромна страна като население и разумно имат положителни футболисти, само че не чаках такова нещо, почтено казано. Играят много интензивно, имат технични футболисти. Имат футболисти, които играят на доста положително европейско равнище. Мисля, че ще е много тежък мач за България “, сподели Бодуров.

Националният ни отбор би трябвало да бъде подготвен за противник, който обича да се надиграва, предизвести бранителят.

„ Аз като бях там практикуваха пряк и бърз футбол. Не залагат доста на пасовете, непосредствено напред играят. Повече физически са също футболистите. Добро им е равнището “, добави той.

България е в серия от пет следващи мача без победа, като чакаме първия си триумф през календарната година. За последно тимът надигра Кипър през ноември, още веднъж в контролна среща.

Двубоят против Иран в четвъртък стартира в 19 часа и ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntsport.bg. Студийната стратегия започва 30 минути по-рано.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР