ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Законопроектът за легализиране на спортните

...
ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Законопроектът за легализиране на спортните
Коментари Харесай

Законопроектът за спортни залагания в Минесота е в противоречие с партизанската злоба заради ареста за кражба с взлом на щатския сенатор

ST. ПОЛ, Минесота (АП) — Законопроектът за узаконяване на спортните залагания в Минесота е в сериозен проблем, противопоставяйки се на партизанската неодобрение във връзка ареста на щатски сенатор по обвиняване за кражба с щурм.

Един от водещите създатели, сенаторът от Демократическата партия Мат Клайн от Mendota Heights, не е подготвен да назова спортните залагания мъртви. Но той сподели в изявление в четвъртък, че е по-малко оптимист, в сравнение с преди сенаторът демократ Никол Мичъл от Удбъри да бъде упрекнат предходната седмица за навлизане в дома на отчуждената си мащеха.

В Камарата на представителите, републиканец, бранител на спортните залагания който се счита за ключ към всяка двупартийна договорка, представителят Пат Гарофало от Фармингтън, сподели, че счита, че законопроектът е фактически мъртъв за годината, макар че се приближи повече от всеки път.

„ Това е като в класическата Минесота спортна мода, бяхме напред с тъчдаун две минути преди края, имахме топката и я обърнахме “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР