Националният координатор на кампанията Пази детето в Интернет“ Зоя Станоев

...
Националният координатор на кампанията Пази детето в Интернет“ Зоя Станоев
Коментари Харесай

Експертът по киберсигурност Явор Колев изнася открит урок на ученици в Монтана

Националният координатор на акцията „ Пази детето в Интернет “ Зоя Станоев и специалистът по киберсигурност Явор Колев ще изнесат лекция в дневната зала на Младежкия дом в Монтана. Събитието ще бъде на следващия ден от 13 часа.
Местната комисия за битка с трафика на хора в Монтана, с поддръжката на общината, се включват в националното турне на обществената акция, проведена от застрахователно сдружение Лев Инс  „ Пази детето в Интернет “. Тя е победител в състезанието “Застрахователи за обществото 2022 “. Целта на самодейността е да обезпечи отбрана за подрастващите деца, както и да построи у тях умения за безвредно сърфиране в интернет пространството.
Статистиката демонстрира, че в последните години броят на похищенията над деца в цифровото пространство се е нараснал неведнъж - близо 60% от подрастващите са били обект на онлайн тормоз.
Явор Колев ще организира открит урок с възпитаници от 5 - 7 клас на тематика “Превенция на онлайн издевателството и посягане на деца в цифровото пространство “. Урокът ще се организира в огромна зала на Младежки дом в Монтана на 15 февруари от 13.30 часа. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР