Националният изпълнителен комитет на НФСБ - партията на вицепремиера Валери

...
Националният изпълнителен комитет на НФСБ - партията на вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Днес правителството може да се катурне! Втори ден НФСБ се чудят дали да напуснат властта

Националният изпълнителен комитет на НФСБ - партията на вицепремиера Валери Симеонов - втори ден се чуди да напуща ли властта, или тя е по-ценна и може да преглътне отстраняването на трима министри от премиера Борисов, без да съгласува решението си с съдружните сътрудници, съобщи OFFnews.bg.

НФСБ се събира през днешния ден в Бургас да реши остава ли в обединението

Че рокадите в държавното управление не са съгласувани с тях, оповестиха и от Вътрешна македонска революционна организация. Те желаеха незабавна среща с съдружния си сътрудник ГЕРБ за изясняване на обстановката. От " Обединени патриоти " удовлетворение от кадровите смени изрази само водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Комитетът на НФСБ се събра на изключително разширено съвещание през вчерашния ден в Слънчев бряг, с цел да реши бъдещето на групировката в обединението " Обединени патриоти ".

В репортаж от мястото бургаското издание " Флагман " заяви за растящо напрежение измежду делегатите. Срещата почнала в 18:30 и след къса отмора в 22 ч. Валери Симеонов настоял членовете от централното управление на партията, депутатите и районните координатори още веднъж да влязат.

" Ако някой от нас смяташе, че събирането ни ще протече официално – с цел да чуем мнението на водача си по трансформирала се към този момент в процедура обстановка за премахване на министри без наше познание, остана измамен “, сподели един от районните координатори, представен от " Флагман ".

Аргументите " за " оставане в държавното управление били, че другояче се давала преднина на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " соросоидните " организации, които подклаждали платени митинги из страната. Аргументите " срещу " били, че е належащо да се покаже неотстъпчивост, когато би трябвало да се съблюдават правила.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР