Националните полицейски сили на Канада са арестували младеж в Отава

...
Националните полицейски сили на Канада са арестували младеж в Отава
Коментари Харесай

RCMP арестува младеж от Отава в предполагаем терористичен заговор срещу еврейската общност

Националните полицейски сили на Канада са арестували юноша в Отава по отношение на хипотетична терористична бомбена опасност против еврейската общественост, научи Global News.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Два източника от националната сигурност споделиха, че се счита, че хипотетичният скрит план е религиозно стимулиран и ориентиран против еврейската общественост. Млад мъж – който не може да бъде разпознат заради възрастта си – беше задържан в Отава петък вечерта в това, което един източник разказа като значимо следствие на националната сигурност.

Global News се съгласи да не разпознава източниците, които са били не е акредитиран да приказва обществено за настоящото следствие.

Младежът се появи в съда в Отава в събота сутринта, макар че обвиняванията против него не бяха налични незабавно. Той е арестуван до идващото му явяване в съда, планувано за понеделник су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР