Националните отбори на Полша и Русия не успяха да се

...
Националните отбори на Полша и Русия не успяха да се
Коментари Харесай

Бивш нападател на Лудогорц се разписа при равенство между Полша и Русия

Националните тимове на Полша и Русия не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 1:1 в контролна среща, играна във Вроцлав. Голямата звезда на домакините Роберт Левандовски изгледа мача от аварийна пейка, защото нападателят до неотдавна лекуваше травма и желанието на треньорското управление бе той да почине преди значимите дуели на идното Европейско състезание.

Иначе и двете попадения в другарската среща паднаха още през първото полувреме.

„ Дружина полска “ поведе с ранен гол още в четвъртата минута, дело на някогашния нападател на Лудогорец Якуб Швиерчок, който се разписа след асистенция на Пжемислав Франковски.

„ Сборная “ обаче съумя да изравни посредством Вячеслав Караваев след пас на Александър Головин в 20-ата минута на срещата, а резултатът се ресурси подобен и до нейния край.

Следващата инспекция на Полша е против Исландия на 8 юни, а отборът е в група „ Е “ на UEFA EURO 2020 с тимовете на Испания, Словакия и Швеция.

Русия пък ще играе против България на 5 юни в Москва, а на шампионата на Стария континент е в група „ B “ с отборите на Белгия, Дания и Финландия.

Ничья в Польше
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР