Националните отбори на Италия и Турция, които загубиха полуфиналните си

...
Националните отбори на Италия и Турция, които загубиха полуфиналните си
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Италия и Турция ще играят мач за...нищо

Националните тимове на Италия и Турция, които изгубиха полуфиналните си плейофи за класиране на Световното състезание в Катар, ще би трябвало да изиграят между тях един от най-безсмислените мачове в календара на УЕФА.

Двата отбора ще се срещнат на 29 март в Коня, както написа на уеб страницата на европейската централа, и не могат да създадат нищо, с цел да анулират този мач. Причината за това е, че съгласно схемата на плейофите спечелилите от полуфиналите, които в тази ситуация са Португалия и Северна Македония, както и изгубилите – Турция и Италия, излизат надлежно един против различен на 29 март.

Първият дуел се край, до момента в който вторият на процедура се явява мач за неуместното трето място в този плейофен поток, което несъмнено, не носи нищо на спечелили.

Срещата на „ Коня Бююкшехир “ е във вторник от 21:45 часа. Този дуел обаче може да се окаже запаметяващ се по друга причина, тъй като има възможност той да бъде последният на Роберто Манчини като селекционер на „ скуадра адзура “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР