„Националната селекция, с която се гордеем“ е мотото на партньорството

...
„Националната селекция, с която се гордеем“ е мотото на партньорството
Коментари Харесай

Лидл България е партньор на БФ Волейбол за 2018 година

„ Националната селекция, с която се гордеем “ е мотото на партньорството за тази година

3 юни 2018 година, гр. София. Лидл България и Българската федерация по волейбол публично оповестиха продължение на партньорството си. През 2018 година, с изключение на сътрудник на националите по време на Световното състезание по волейбол и Волейболната лига на нациите, комерсиалната верига ще бъде и формален сътрудник на първото в България турне на истинския трофей, за който ще се борят най-хубавите волейболни тимове на Световното състезание за мъже 2018.
 Данчо Лазаров и шефът на LIDL демонстрират трофея от Световното състезание по волейбол @@@
„ Подкрепата на Lidl за българския волейбол е дълготраен наш ангажимент, който надгражда цялостната ни политика за поощряване на пълноценния метод на живот и с който имаме вяра, че в действителност реализираме позитивна смяна за обществото. През 2018-та с Българската федерация по волейбол сплотяваме напъните си този път под мотото „ Националната селекция, с която се гордеем “. За нас като Лидл България това е нашата продуктова линия „ Родна стряха “ с висококачествени артикули единствено от български производители, а за всички българи имаме вяра, че това е националният волейболен тим, който ни кара да се усещаме горди “, съобщи Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

„ Благодаря на Лидл България за всичко, което прави за българския волейбол, за сериозната поддръжка. Продължаването на нашето партньорство е доказателство, че то е сполучливо. През тази година нашето съдействие има и ново измерение – с помощта на Лидл ще проведем тур на международната купа в разнообразни градове в България и повече другари на волейбола ще могат да се допрян до нея. Партньорството е и директна поддръжка за националния тим на България, за който се надявам да се пребори и да стигне до финалната фаза и директните борби за купата на международното състезание през септември “, показа Данчо Лазаров, президент на БФВ.

Официалното показване на международната купа се състоя на самото волейболно игрище в „ Арена Армеец “, където ще се проведат и част от борбите за трофея през септември. А първият човек, който подвигна международната купа в столичната зала беше единственият българин, признат в Залата на волейболната популярност – Димитър Златанов.

Единственият път, в който България бе хазаин на международно състезание по волейбол за мъже досега, беше през 1970 година, а точно Димитър Златанов бе измежду водачите на българския народен тим, стигнал до сребърните медали. През същата година е определен и за най-хубав нападател в света, а през 1980 завоюва сребърен орден с България на олимпийските игри в Москва. Синът му Христо Златанов е измежду най-хубавите състезатели в Италия и игра за „ скуадра адзура “.
 Данчо Лазаров и шефът на LIDL демонстрират трофея от Световното състезание по волейбол @@@
Именно Димитър Златанов съобщи публично трофея за първенеца от международното състезание в България и Италия на основния изпълнителен шеф на Лидл България Милена Драгийска за старта на националното турне на международната купа. Заедно с президента на БФБ те дадоха старт на националното турне на купата и пожелаха на нашите волейболисти да я вдигнат на финала през септември.
 Данчо Лазаров и шефът на LIDL демонстрират трофея от Световното състезание по волейбол @@@

Следващата спирка от турнето на купата, което се реализира с цялостната поддръжка на Лидл България, ще бъде във Варна в интервала 15-17 юни, в зала Конгресна. Всички почитатели на волейбола ще имат опция да се допрян до най-желаната Световна купа в особено построените шампионски корнери както по време на мачовете на двете шампионати в България, по този начин и на разнообразни събития в градовете-домакини София, Варна и Русе. За тях ще бъдат проведени и доста занимания, игри и интензивности за разпространение на спорта и пълноценния живот.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР