Националната кампания на СОНИК СТАРТ Заедно сбъдваме мечти“ стартира в

...
Националната кампания на СОНИК СТАРТ Заедно сбъдваме мечти“ стартира в
Коментари Харесай

СОНИК СТАРТ сбъдна мечти със спортни инициативи за всички

Националната акция на СОНИК СТАРТ „ Заедно сбъдваме фантазии “ започва в гр. Балчик през август, мина през гр. Левски в септември, а последното събитие се организира в края на октомври в гр. Драгоман.

Кампанията, която предизвика всички дребни, огромни, можещи и искащи мечтатели да сбъдват фантазии, цели да поддържа дейното обществено включване, оптимално развиване на капацитета на всяко дете и семейство, както и опция за основаване на положително взаимоотношение и другарство.

Инициативите, в които всеки един жител имаше опция да се включи в границите на „ Заедно сбъдваме фантазии “ бяха главно спортни - футбол, баскетбол на колички, фехтовка, карате, спортна гимнастика, лека атлетика, надпревари с колички с дистанционно управление, както и водни спортове (там където разрешават условията) каяк, гребане, сърф и плуване.

Във всички събития взеха присъединяване и спортистите от баскетболния клуб за хора с увреждания „ БКХУ Левски “, които набираха средства за сбъдването на една тяхна нужна фантазия – закупуването на профилиран бус, с който да могат да се включват във всички надпревари в България и чужбина и още веднъж с горделивост да покоряват интернационалната спортна сцена.



Запленени от желанието да сбъдват фантазии, в поддръжка на самодейността се включиха и някои от звездите от „ Отбор на сърцето “ - DJ Дончо, Боби Ваклинов, Играта, Лео, Монти, Петя Алекса, Моисей, Спенс и Ицака.

„ Спортът е предопределение, себеусещане, блян. Той е подтик и притегателна мощ към желанието да се изправяш пред провокациите и в същото време с това самичък да предизвикваш. То дава крачка напред към огромните фантазии и възпламенява онази дребна искра в нас, която изпепелява всеки боязън и позор, всяко проваляне. Онази искра, която възпламенява вълнението, куража и стремежа към най-високите небеса. Не е нужно да притежаваш олимпийски дух, а духа на другарството, на солидарността и честната игра, с цел да станеш част от акцията “ – разяснява шефът на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

На 22.12 пък ще бъде комплициран финала на акцията „ Старт на лъвските фантазии “ с огромно събитие в гр. Първомай. Специално присъединяване в тържествения ден ще има Симфоничния оркестър на гр. Пазарджик, под диригентството на най-младия български диригент – Димитър Косев, както и рок-група „ Кикимора “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР