4-годишната София от Варна се нуждае от Вашата и нашата

...
4-годишната София от Варна се нуждае от Вашата и нашата
Коментари Харесай

Да помогнем на 4-годишната Софи да ходи

4-годишната София от Варна се нуждае от Вашата и нашата помощ.

Около 10 месеца след раждането на Софи, родителите ѝ Василена и Николай схващат, че тя има проблем.

“Не седеше, не пълзеше, не се опитваше да се изправя. Научихме тъжната диагноза – детска церебрална парализа, изразяваща се в конвулсии и схващания на двата X крайници. От тогава животът ни се трансформира в ежедневна битка, битка София да може да прави най-естественото, да може да върви сама, да тича и да прави бели като всяко дете. И по този начин, вместо безгрижни игри с децата, дните ѝ са изпълнени с ежедневни визити при рехабилитатори (в България и чужбина) и други лечения целящи нейното усъвършенстване ", споделят родителите.

Въпреки нейните достижения досега, заради естеството на диагнозата ѝ и нейния натурален напредък, спазъмът в мускулите и скъсяването на сухожилията ѝ се усилват. Това неизбежно ще докара до деформиране на стойката и крайниците, а след това и до редица мъчителни ортопедични интервенции.

" Ние като родители всяка вечер обещаваме безгласно, че ще намерим най-хубавия доктор на света за Софи и в този момент го намерихме! Д-р Парк утвърди Софи за съдбоносната интервенция – Селективна Дорзална Ризотомия (SDR) в детската болница Сейнт Луиз в Съединени американски щати. Тя трайно ще понижи спазъма в крачетата и ще даде опция на Софи за по-добър и естествен живот. Това е единствената интервенция в света, която повлиява на повода, а освен на следствията от положението ДЦП. Прогнозите на доктор Парк за Софи са извънредно положителни и той счита, че тя ще усъвършенства всички свои умения и ще върви независимо! Той е нашата вяра, да забележим детето си да върви единствено.

Огромно затруднение чудото да се случи е сумата от 70 000 щатски $. Споделяме нашата история с Вас другари, тъй като не можем да се оправим сами. Разчитаме на вашата добрина и достойнство в този сложен и предопределен за нас миг ", описват родителите на Софи.

55 500 $ са събрани от дарения по банкова сметка:

Име на адресат: София Козарева

IBAN: BG88FINV91501317587469 BIC: FINVBGSF

Банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Основание: Дарение за София Козарева



Още от В ПОМОЩ НА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР