Националната хокейна лига (НХЛ) обяви имената на треньорите, които ще

...
Националната хокейна лига (НХЛ) обяви имената на треньорите, които ще
Коментари Харесай

НХЛ обяви имената на треньорите за Мача на звездите

Националната хокейна лига (НХЛ) разгласи имената на треньорите, които ще бъдат отпред на сборните тимове на дивизиите в "Мача на звездите " на 2020-а година. Треньори ще бъдат тези експерти, чиито отбори сега са водачи в своите дивизии.

Главен треньор на отбора на Атлантическата дивизия ще бъде Брус Касиди, който е отпред на Бостън Брюинс. Крег Беруби, който води Сейнт Луис, ще бъде отпред на селекцията на Централната дивизия. Тод Риордън от Вашингтон ще бъде отпред на отбора на Столичната дивизия, а Жерар Галан от Лас Вегас на Тихоокеанската.

Риордън ще вземе присъединяване в "Мача на звездите " за втора поредна година, като той става единственият ментор на Вашингтон с сходно достижение. Галан пък е деец с три участия, а за другите двама треньори това събитие ще бъде дебют.

Гласуването за определянето на тимовете ще приключи на 10-и януари, а самото събитие ще бъде на 25-и и на 26-и този месец в Сейнт Луис, щата Мисури. Мачовете ще се играят във формат 3 на 3, като първо ще има полуфинали, а по-късно и край.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР