Националната хокейна лига на Канада възнамерява да санкционира строго неваксинираните

...
Националната хокейна лига на Канада възнамерява да санкционира строго неваксинираните
Коментари Харесай

Неваксинираните хокеисти на Канада остават без заплати при положителни ковид-тестове

Националната хокейна лига на Канада има намерение да глоби строго неимунизираните играчи, в случай че дадат позитивни резултати на ковид-тестовете през идния сезон.

Предвижда се тимовете да могат да отстраняват неимунизираните играчи без възнаграждение, оповестява канадското издание La Presse.

Скрининг проби за ковид ще се вършат постоянно на всички играчи без значение дали са имунизирани или не. Ваксинираните с две дози играчи обаче при позитивен тест за COVID-19, ще бъдат третирани по този начин, като че ли са получили хокейни контузии и ще получават своите хонорари.
 Катастрофа погуби 14 младежи от канадски тим по хокей Катастрофа погуби 14 младежи от канадски тим по хокей
14 души починаха при злополука сред камион и микробус, пренасящ канадски юношески тим по хокей, заяви AFP. Инцидентът е станал в...

За разлика от тях неимунизираните играчи ще остават без възнаграждение, а също така ще бъдат и с лимитирано придвижване при гостувания на тимовете в други градове.

Треньорите и помощният личен състав, които взаимодействат тясно с играчите, наложително би трябвало да бъдат изцяло имунизирани.

Представителите на хокейната лига са декларирали, че сред 90 и 95% от играчите са или ще бъдат изцяло имунизирани до началото на подготвителните лагери. Сезонът стартира на 12 октомври.

 

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР