Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) ще започне

...
Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) ще започне
Коментари Харесай

НБА ще започне новия сезон пред ограничен брой зрители

Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) ще стартира идващия сезон на 22 декември с стеснен брой почитатели в залите, оповестява The Athletic. Според информацията, сред пет и 10 тима ще одобряват фенове. НБА се завърна през лятото със мощно стеснен балон, само че това няма да влиза в проектите за идващия сезон, като всеки тим ще играе в личната си зала.

"Целта ни е да играем на семейства и гостувания пред почитатели. Имаме обаче да свършим доста работа, с цел да бъде това допустимо ", сподели комисионерът на НБА Адам Силвър още през септември. Той добави, че организацията ще се учи от НФЛ и МЛБ, които организират мачове пред лимитиран потенциал.

Според ESPN, Голдън Стейт към този момент е изготвил и предал проект за семейства пред близо 9000 фенове - 50 % от потенциала на зала "Чейс Сентър " в Сан Франциско. Ръководството на Уориърс е готово да похарчи и 30 милиона $ за бързи проби за почитатели, чиновници и играчи. Торонто също е претендент за семейства пред почитатели, макар че към момента не е ясно дали на Раптърс въобще ще им бъде разрешено да играят в Канада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР