Националната агенция за приходите (НАП) продаде автомобили, конфискувани и отнети

...
Националната агенция за приходите (НАП) продаде автомобили, конфискувани и отнети
Коментари Харесай

НАП е започнала да продава конфискувани коли на дрогирани и пияни шофьори

Националната организация за приходите (НАП) продаде коли, иззети и отнети в интерес на страната след решения на съда. Сред тях има и коли на хванати с алкохол или дрога водачи.

Още на втория ден след влизането на ремонти в Наказателния кодекс, които разрешават отнемането на коли на хванати с алкохол или опиати водачи, полицията се похвали с поредност такива случаи.

НАП- Бургас се похвали, че е продала 27 автомобила при засилен интерес. Получените от тръжните процедури средства надвишават 50 000 лева От Национална агенция за приходите допълват, че други 11 автомобила са в развой на оценяване за оповестяване за обмен.

Съдилищата в България към този момент ще могат да лишават в интерес на страната колите на водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции.

" Интересът към продажбите е огромен, всичките са осъществени още на първа стъпка, като в някои случаи имаме и съществени наддавания от в началото оповестените цени. Стойностите на всеки един автомобил се дефинират след експертна оценка на експерт. Времето за реализация на една продажба е към три месеца ", разяснява началникът на отдел " Държавни вземания " в Национална агенция за приходите - Бургас Ралица Куванджиева пред Българска телеграфна агенция.

Стойността на импортираните от локалната приходна организация средства от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали, е близо 650 000 лева

Съдилищата в България лишават в интерес на страната колите на водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции от началото на август.г.. Това, което преди година се приемаше като популистка концепция на прокуратурата, стана факт с промени в Наказателния кодекс, оповестени в брой 67 на " Държавен вестник ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР