Националките по волейбол на България започват срещу действащия световен шампион

...
Националките по волейбол на България започват срещу действащия световен шампион
Коментари Харесай

Волейболистките започват в Осака срещу световните шампионки

Националките по волейбол на България стартират против настоящия международен първенец Съединените щати мачовете си от втората групова фаза на Мондиал 2018 в Осака. Двубоят е на 7 октомври, неделя, от 7:25 часа наше време.

Женският народен тим ще играе в група " F " във втората фаза на международното състезание по волейбол за дами в Япония. Двубоите от тази група са в Осака, като противници на българките ще бъдат още Русия, Тайланд и Азербайджан. 

Във втората фаза се образуват две групи по осем отбора, надлежно " Е " и " F ", като в едната попадат първите четири от класирането в групите " А " и " D ", а в другата първите четири от групите " B " и " C ". Всички тимове влизат в съответния поток с актива си от победи, загуби, геймово съответствие и точки, които са записани от първата фаза на шампионата. В момента България дели седмото място с Азербайджан с по 6 точки. Водач е Италия с 15 точки, следван от тимовете на Съединени американски щати с 13 точки и на Китай с 12.

Следващата среща изправя волейболистките на България против Русия, като мачът е на 8 октомври (понеделник), в ранни зори от 4:40 часа. На 9 октомври тимовете ще почиват.

На 10 октомври националките се изправят против Тайланд от 7:25 часа. Тимът приключва присъединяване си в тази група с дуел против Азербайджан, който е в ранната заран на 11 октомври в 4:40 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР