Националката Мария Кривошийска ще играе в Марица (Пловдив) и през

...
Националката Мария Кривошийска ще играе в Марица (Пловдив) и през
Коментари Харесай

Кривошийска за втори пореден сезон в Марица

Националката Мария Кривошийска ще играе в Марица (Пловдив) и през сезон 2023-2024. Центърът стартира своя втори сезон с клуба и ще помогне на маричанки в борбите в Шампионска лига, Националната волейболна лига Демакс и Купа България.

През предишния сезон Кривошийска завоюва златен дубъл с Марица – купа и Купа и игра в групите на Шампионската лига. Тя е играла в Казанлък Волей (Казанлък) и Берое (Стара Загора). В чужбина е защитавала цветовете на белгийския Шарлероа Волей (Шарлероа).

Волейболистката ще играе с номер 15 през новия сезон.

Мария Кривошийска е и националка на България и е в състава на тима за идното Европейско състезание. С женския народен тим тя е взела участие на Световното през 2022-а година и на Европейското през 2019-а година.

Мария Кривошийска става 11-та волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица притегли националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, в клуба се завърнаха Жана Тодорова и Лора Китипова, а в тима остават Виктория Коева, Лора Славчева, Добрина Христоскова, Мила Пашкулева, Ива Дудова, и Боряна Ангелова.

ВК Марица (Пловдив) пожелава триумф на Мария Кривошийска през новия сезон – продобиване на златен дубъл и победи в Шампионската лига!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР