Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров се класира

...
Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров се класира
Коментари Харесай

Александър Лазаров се класира за финала на сингъл на международния турнир по тенис за мъже в Созопол

Националът на България за Купа " Дейвис " Александър Лазаров се класира за финала на сингъл на интернационалния шампионат по тенис за мъже на твърда настилка от сериите " Фючърс " на Световната федерация ITF в Созопол с награден фонд 15 хиляди $.

Поставеният под номер 1 Лазаров победи шестия в схемата Александър Донски с 6:1, 6:4 за 78 минути и реализира девета поредна победа, откакто през предходната седмица победи във втория от трите надпревари от веригата на ITF в Созопол.

Лазаров нямаше проблеми в първия сет, а във втората част направи пробив за 4:3, който се оказа задоволителен за крайния триумф.

Двамата българи се срещнаха на четвъртфиналите в Созопол през предходната седмица и Лазаров завоюва мъчно с 6:7(2), 6:3, 6:4.

На финала Лазаров ще играе против спечелилия от дуела сред участващия с " уайлд кард " Станимир Терзиев и номер 4 Макс Красновски (Полша).

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР