Националът на България Йоан Стоянов е блокиран в град Беер

...
Националът на България Йоан Стоянов е блокиран в град Беер
Коментари Харесай

Национал на България e блокиран в Израел, аут e за сблъсъците с Литва и Албания

Националът на България Йоан Стоянов е блокиран в град Беер Шева и не е ясно дали ще успее да се прибере у нас за лагера на селекцията на Младен Кръстаич, оповестява " Мач Телеграф " в днешния си брой.

Нашите се събират през днешния ден да се готвят за квалификацията с Литва и контролата с Албания в Тирана. Израел беше нападнат с хиляди ракети и с нахлули в страната по земя от Ивицата Газа терористи от групировката Хамас.
 Ас на Лудогорец отпадна от състава на България за мачовете с Литва и Албания
Ас на Лудогорец отпадна от състава на България за мачовете с Литва и Албания

Поради травма

Правителството на Бенямин Нетаняху разгласи положение на война, а авиацията стартира да нанася удари по Газа. Стотици са жертвите от всяка от двете страни, съгласно израелските медии. Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху се закани агресорът да заплати невиждана цена.

Българската страна изпрати през вчерашния ден втори полет до Тел Авив на държавния аероплан " Еърбъс ", с цел да прибере в София български жители, поискали да се върнат.

Засега възможностите на Стоянов, който играе за Апоел Беер Шева, да пътува за България са доста дребни. " Мач Телеграф " съумя да се свърже със Стоянов по телефона. " Всичко е наред с мен, към този момент ", единствено сподели Стоянов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР