Националът на Англия Рийс Джеймс призна, че контузията на коляното,

...
Националът на Англия Рийс Джеймс призна, че контузията на коляното,
Коментари Харесай

Рийс Джеймс е съкрушен от контузията на коляното, но ще се бори до последно да бъде на Мондиала

Националът на Англия Рийс Джеймс призна, че травмата на коляното, която може да го извади от Световното състезание, е " съкрушителна ", само че той ще направи всичко допустимо да бъде на шампионата в Катар.

Десният бранител на Челси получи контузията на мача на тима си против Милан в Шампионската лига предходната седмица и ще бъде отвън терените към 8 седмици.

Ако Джеймс не може да се възвърне, това ще бъде удар за селекционера на Англия Гарет Саутгейт, който така и така има проблеми в дясната зона на отбраната. Кайл Уокър от Манчестър Сити също се възвръща от контузия, получена по-рано през месеца, а Трент Александър-Арнолд от Ливърпул е подложен на непрекъснати рецензии поради представянето си в последно време.

Мениджърът на Челси Греъм Потър сподели преди седмица, че Джеймс ще се бори да се върне в точния момент за шампионата. 

" Очевидно е обезсърчаващо, а до Световното състезание остава единствено месец ", разяснява футболистът пред канала си в YouTube. " Като дете постоянно съм желал да играя на подобен шампионата и това е моята първа опция. Ще направя всичко, с цел да опитам да съм там, само че съм сломен. Контузията пристигна в неприятен миг. Но всеки ден би трябвало да бъдем признателни и удовлетворени ", сподели още бранителят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР