Националът Галин Иванов си спомни моментите, когато е правил първи

...
Националът Галин Иванов си спомни моментите, когато е правил първи
Коментари Харесай

Галин Иванов: На Герена не получих шанс, в Левски нещата не са добре

Националът Галин Иванов си спомни моментите, когато е правил първи стъпки като футболист. Крилото на Славия описа в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV , че като младеж е получил предложение за професионален контракт от Левски, само че е отказал, защото на подписването не са участвали нито родителите му, нито мениджъра му. Галин обаче не съжалява за това стичане на събитията, защото тогава юношите на клуба не са получавали късмет за изява.

“Спомням си, че Станимир Стоилов ме взе на Герена и ме закара на улица “Леге” да подписвам контракт. Вътре бяха Наско Сираков, господин Баждеков, само че аз отхвърлих, тъй като нито родителите ми бяха с мен, нито мениджърът ми и отхвърлих. Така си потеглих от Левски и отидох в Берое. Не скърбя, че не подписах, тъй като тогава всички юноши бяха пращани чартърен в Родопа (Смолян), Рилски състезател. Никой не се върна на Герена и не получи късмет.

 Националът Галин Иванов гостува в @@@

Иванов показа, че съгласно него сега обстановката в Левски не е добра, като се върна и към успеха на Славия във финала за Купата на България против “сините”.

“Очевидно е, че нещата в Левски не са добре. Засега са първи в класирането, само че ще забележим по-натам. Спечелването на Купата е един от най-щастливите ми моменти. Преди мача тогава ми звъняха доста хора и ми споделяха, че ще паднем с 3-4 гола. Аз споделих, че е допустимо, защото Левски имат класни футболисти и чужденци, а ние сме единствено българи, само че ще дадем всичко от себе си”, сподели още Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР