Националът Аспарух Аспарухов сподели след загубата на България от домакините

...
Националът Аспарух Аспарухов сподели след загубата на България от домакините
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Продължаваме да играем все по-добре и по-добре, но просто не ни удовотворяват резултатите

Националът Аспарух Аспарухов показа след загубата на България от домакините от Япония с 0:3 гейма в последния мач от първия шампионат от Лигата на нациите, че в случай че не сервират добре, както се случва в последните мачове, е много мъчно да се играе против тях. Аспарухов добави, че не престават да играят все по-добре и по-добре, само че просто не ги удовотворява показаното и резултатите.
 България позволи трета загуба в Лига на нациите пред 10 000 фенове България позволи трета загуба в Лига на нациите пред 10 000 фенове
" Със сигурност японците играят един доста друг волейбол от този, който играем ние като тим и като жанр. Доста мъчно е, тъй като те играят много в отбрана, съумяват да спасят в обстановки, в които не съумяваме да организираме прекрасен блок. И в случай че не сервираме добре, както се случва в последните мачове, е много мъчно да се играе против тях. Не успяхме да си приключим третия гейм общо взето. Имахме късмет да вземем гейма, само че не успяхме да приключим и да си създадем геймбола, а по-късно те съумяха да създадат един брейк, който беше значим ", разяснява Аспарухов пред БФВ .

" Смятам, че от позиция на игра, играем добре и продължаваме да играем все по-добре и по-добре. Със сигурност никои от играчите не е удовлетворен, тъй като се стараем да печелим всеки мач. Просто не ни удовотворява показаното и резултатите ", сподели още посрещачът, който в последните срещи играеше като диагонал.

Снимки: volleyballworld.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР