Натоварено движение и опашки има по граничните пунктове с Румъния,

...
Натоварено движение и опашки има по граничните пунктове с Румъния,
Коментари Харесай

Засилен трафик и опашки по границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия

Натоварено придвижване и опашки има по граничните пунктове с Румъния, Гърция, Сърбия и Турция. Това пишат на уеб страницата си от Главната дирекция „ Гранична полиция “ –МВР, представени от Българска телеграфна агенция.

Интензивно е придвижването по пунктовете с Румъния –  „ Видин “, „ Никопол ", „ Сомовит " и „ Кардам ", на излаз, за товарни коли. Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ - на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница “ и „ Крушари " / „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Засилен е трафикът и към границата с Гърция - на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ". На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа " трафикът е натоварен, на излаз, за леки коли. „ Гранична полиция “ предлага на пътуващите към и от Гърция да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден ", „ Златоград ", „ Ивайловград " и „ Капитан Петко челник ". През гранични пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е претрупан и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ", на границата със Сърбия, на входа към България. В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

По границата с Турция придвижването също е интензивно. Има натоварване на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " на гишетата за  леки коли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР