Натискът от страна на Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Натискът от страна на Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Бойко Ноев разкри факти за Путин

Натискът от страна на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще се усилва.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7112
Той няма да е ориентиран единствено върху Украйна само че и в целия останал свят. Ще се търсят слабите звена, на чийто декор изпъква България. Това разяснява пред бТВ специалистът по национална сигурност Бойко Ноев.  

Според него референдумите, с които се цели разединение на окупираните територии, ще съвпаднат с изборите у нас.

„ Действията на Путин в Украйна съответстват с идните в България избори. Безспорно това, което се случва през днешния ден, ще окаже някакво въздействие върху българските избори. Референдумите и резултатът от тях ще бъдат може би в навечерието. Може би Путин ще разгласи независимостта или по-скоро анексирането им в навечерието или към българските избори това би трябвало да се има поради “, сподели Ноев.

Той съобщи, че обкръжението на съветския президент основава колосален шовинизъм в Русия.

От това страда и България и нейната история. Но този шовинизъм, който до момента беше ориентиран на открито, стартира да се обръща във вътрешността. Руските националисти към този момент не могат да позволен уязвимост. Те не могат да пуснат Русия да загуби тази война. Вътрешният напън към Путин се ускорява “, добави Ноев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР