Наталия Вовк, която е заподозряна в убийството на журналиста и

...
Наталия Вовк, която е заподозряна в убийството на журналиста и
Коментари Харесай

ПЪРВИ КОМЕНТАР: Бащата на заподозряната в убийството на Даря Дугина проговори

Наталия Вовк, която е обвинена в убийството на журналиста и политолог Дария Дугина, преди време отпътува за Европа като емигрант, само че скоро се върна, сподели татко й пред РИА Новости.
" Тя беше в Европа. Във Франция, нещо като емигрант. След това не й хареса, тя се върна в Полша, а по-късно в Украйна ", сподели той.
Според събеседника на организацията преди няколко дни щерка му се обадила и му загатнала, че е в Балтика. " Диалогът беше: " Как си? " Тя споделя: " Всичко е наред, всичко е наред. " Тя се свърза посредством интернет, скайп или нещо друго. Каза, че е в Литва ", добави бащата на обвинения. Той означи, че не знае по какъв начин щерка му е стигнала до Русия. Освен това бащата на Вовк удостовери, че тя е служила във въоръжените сили на Украйна, само че не и в батальон „ Азов “. По думите му тя се е пенсионирала от армията по здравословни аргументи. " Тя сподели, че са били отведени на полигона. Но не знам дали са стреляли или не са стреляли там ", сподели източникът, като означи, че щерка му не е взела участие в така наречен антитерористична интервенция в Донбас.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР