Наталия Симеонова отново изненада феновете си, но този път приятно.

...
Наталия Симеонова отново изненада феновете си, но този път приятно.
Коментари Харесай

Наталия Симеонова е като нова, свали 15 килограма

Наталия Симеонова още веднъж изненада почитателите си, само че този път прелестно. Бившата тв водеща съумя да се втали осезаемо и да смъкна цели 15 кг от снагата си и към този момент наподобява доста добре.

Както е известно известната русокоска, която и до ден-днешен е наричана самодива на любовта поради предаването си от близкото минало " Море от обич ", водеше дългогодишна борба с килограмите, само че ето, че волята й се оказа по-упорита от залитането по нездравословните храни.

В последните няколко месеца Наталия Симеонова е в Америка, с цел да е по-близо до щерка си Виктория, която учи в страната на неограничените благоприятни условия. Така е близко обаче и до огромната си любов Денис Ризов, с който съумяха да запазят добри другарски връзки след развода. Нещо повече - двамата не са делили къщата си за милиони в Щатите, която постоянно населяват, когато са там.

А за по-любопитните почитатели на Наталия, които не могат да проумеят каква е тайната й в битката с килограмите, излиза наяве, че зад Океана тя първо води доста по-спокоен метод на живот и второ - съблюдава хранителен режим, който несъмнено е ефикасен, написа " Галерия "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР