Наталия Симеонова най-после има зелена карта, с която вървят бленуваните

...
Наталия Симеонова най-после има зелена карта, с която вървят бленуваните
Коментари Харесай

Наталия Симеонова най-после е със зелена карта

Наталия Симеонова най-сетне има зелена карта, с която вървят бленуваните за доста имигранти права в Съединени американски щати, в това число да работи там. Въпреки това, както и фактът, че мъжът й – продуцентът Денис Ризов, както и сестра й и племенницата й живеят в страната на неограничените благоприятни условия, къдрокосата русокоска, която чества 53-тия си рожден ден на 10 февруари, няма никакво желание да къса връзката с България. Напротив, феята на любовта, както я назовават около тогавашното предаване „ Море от обич ”, се бори за ново шоу в родния тв ефир. Освен това щерка й Виктория живее в България, тъй че няма по какъв начин да не отсъства дълго.
Тъкмо с помощта на Вики, както я назовават на галено, Наталия и мъжът й Денис към този момент имат зелени карти. Девойката е родена в Тампа, Флорида, където е вторият дом на фамилията. След като навършила пълноправие съгласно тамошните закони, а точно 21 години, Виктория подала петиция за зелени карти на родителите си. Докато чакали документите, Денис, прочут още като бас китарист на рокгрупа „ Ахат ”, и Наталия нямали право да напущат Съединени американски щати. За някогашната тв водеща било тестване, защото майка й и щерка й са в България. След шест месеца Наталия получила своя обществено застрахователен номер, както и разрешителното си за работа в Съединени американски щати. Чак при започване на есента разполагала към този момент и със зелена карта. Така че цялото семейство съумяло да се събере в България на 2 ноември, когато Виктория се дипломирала със компетентност Психология в СУ „ Св. Климент Охридски ”. Младата дама възнамерява да учи магистратура, като редом се занимава с музика. Вече 9 години тя пее достоверен български фолклор в хор „ Нуша ” и има своя група.

„ Не мога да си показва живота си без това пътешестване ” , споделя Наталия Симеонова за непрекъснатото пресичане на дистанцията сред България и Съединени американски щати. Гласяла се за него още от 1993 година Тогава с Денис Ризов, малко откакто станали гаджета, отишли за първи път в страната на неограничените благоприятни условия. По време на пътуването той я попитал къде ще живеят – там или в родината си. Наталия отвърнала, че не може да живее в Съединени американски щати, тъй като владее български език по този начин, както в никакъв случай няма да владее британски. „ Докато е допустимо, ще пътувам ”, споделя водещата и при една от последните си медийни изяви. И добавя, че в случай че би трябвало да реши къде да живее трайно, незабавно би избрала родината си.

Къдрокосата русокоска се надява да не й се постанова да избира, защото в Ню Йорк живее сестра й, племенницата й е в Чикаго, а Денис прекарва повече време в Тампа, в сравнение с в България. Наталия и продуцентът не са се развели, както до наскоро се твърдеше. Двамата не са предприемали тази крачка, даже когато се разделиха през 2005 година Няколко години те бяха във влошени връзки, само че последователно възвърнаха разговора между тях. Днес Наталия и Денис, които се ожениха на 14 февруари, 1999 година, отново са дружно и неприятностите са зад тила им.

Това, че мъжът й прекарва повече време в Съединени американски щати, въобще не пречи на Наталия да крои проекти за нов план в родния ефир. Къдрокосата русокоска желае да прави предаване, в което оживели и измъкнали се от домашното принуждение ще споделят за пътя си, тъй че историите им да бъдат образец за други в сходна обстановка. Неотдавна тя описа за плана си и в изявление за „ Уикенд ”.



Наталия Симеонова има интерес към тематиката от 2005 година, когато направи акцията „ С Море от обич против домашното принуждение ”. Тогава, а и около самото предаване „ Море от обич ”, се оказало, че всяка четвърта история на разлъка е поради принуждение. И нормално Наталия била търсена за помощ от насилника. Тя научавала истината, когато разговаряла с партньорката му.

Предвид задълбочаващият се проблем с домашното принуждение, още повече и зачестилите случаи с съдбовен край, къдрокосата русокоска се е амбицирала да осъществя концепцията си за предаване, отдадено на тематиката. Любопитна детайлност е, че Наталия, която е приключила публицистика в СУ „ Св. Климент Охридски ”, мечтаела като дребна да стане лекарка. В краен случай санитарка, казвала на майка си, единствено и единствено да работела в болница. Наталия постоянно е била привлечена от концепцията да оказва помощ на хората или най-малко да е покрай тези, които го вършат. В последна сметка тя сбъдва фантазията си, тъй като цели 10 години оказва помощ на двойки да възстановят връзките си, тъй че любовта да спечелва. След това пък известно време водеше „ Предай нататък ”, в което фокусът беше върху правенето на добрини.

„ Наистина се пробвах да церя връзките на хората ”, споделя Наталия по отношение на това, че „ Море от обич ” от дълго време не е в тв ефира, само че към момента хората не престават да я назовават Феята на любовта. Прозвище, което несъмнено й харесва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР