Наталия Миткова е майка на две деца. Има тежката диагноза

...
Наталия Миткова е майка на две деца. Има тежката диагноза
Коментари Харесай

Майка на две деца не може да ги прегърне, прогнозират, че й остават 9 месеца живот


Наталия Миткова е майка на две деца. Има тежката диагноза рак на стомаха. Лекува се, само че с цел да стигне лекуването й до сполучлив край, нуждае се от помощ.

След като получава тежката прогноза, че ѝ остават единствено девет месеца живот, тя търси разновидности за избавление в чужбина. Ипраща биопсия в Съединени американски щати. Оказва се, че нейният израстък носи три разнообразни генома - на рак на белия дроб, простатата и матката.

 



Сега тя има потребност от 200 хиляди лв., с цел да приключи процедурите си в чужбина. “Имам за три месеца напред обезпечени финансови средства благодарение на донори. За страдание сумата е прекомерно огромна ”, обезкуражена е Наталия.
Преди пет месеца положението й се утежнява. Чувства се изтощена, слаба. Заради терапиите в чужбина пропуща и първия рожден ден на щерка си.

“Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си фантом. Не можеш да бъдеш за себе си, не можеш да си поемеш детето си. Това най-вече ме е боляло, че не мога да си посрещна децата ”, описа тя.

 



Има обаче вяра. Лечението ѝ се отразява добре, има повече сила, даже се е върнала на работа в Регионалната здравна ревизия.
“Върна ми се вярата. Надеждата, че ще се изцелявам. Върна ми се усмивката и пламъка в очите. И вярата ми е огромна ”, споделя майката.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите по следния метод:
Банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG09STSA93000029470953
BIC: STSABGSF (в лева)
Наско Алексиев Митков/ Nasko Alexiev Mitkov (съпруг на Наталия)
Revolut: @nasko46d7
0876373936
PayPal:
paypal.me/NMitkova79

Източник: plovdivmedia.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР